En büyük gangsterinin gerçek hikayesi Al Capone

Tüm zamanların en büyük gangsterinin gerçek hikayesi..Karakarga Yayınları’ndan çıkan Al Capone şimdi tüm kitapçılarda!.
AL CAPONE
Tüm zamanların en büyük gangsterinin gerçek hikayesi... ya da daha doğrusu, onun bu konuda söylemek istedikleri.
1899'da Brooklyn'de fakir bir İtalyan ailenin çocuğu olarak doğduğunuzda, paçayı sıyırma şansınız nedir? Belki de kağıt oyunlarında hile yapmaktaki ustalığınız? Ya da sizi önce yerel serserilerin, sonra da organize suçun ağır toplarının fark etmesini sağlayacak karizma ve cesaretiniz? Bunun da ötesinde, zekiyseniz ve kalabalığın arasından sıyrılmak için her şeyi yapmaya hazırsanız, o zaman ülke genelinde yeni uygulamaya konan içki yasağı size başarının kapılarını açacaktır!
Onca suç içinden hiç iz bırakmadan sıyrılan Al Capone’un, vergi kaçırmadan yakalanıncaya kadarki karanlık hayatı, rengarenk çizimlerle buluşuyor. Karakarga Yayınları’ndan çıkan Al Capone şimdi tüm kitapçılarda!
İyi bir hikayeden, çarpıcı sanat eserlerinden veya biraz tarihten hoşlanan herkese şiddetle tavsiye edilir.
Arka Kapak Yazısı:
Bizim ihtiyar Scarface sonunda demir parmaklıklar ardında... Simdi hesap vakti, servetinin değil suçlarının hesabı... Olanları hatırlıyor ve hapishanede kendisini ziyarete gelen annesine anlatıyor.
Ancak iflah olmaz Capone, yine kendine hakim olamıyor: dürüst davranmıyor ve gerçekleri çarpıtıyor. Iste, tüm zamanların en büyük gangsterinin gerçek sahte hikayesi!
Eser Adı: Al Capone
Yazar Adı: S. Meralli
Çizer Adı: Pf. Radice
Yayınevi: Kara Karga Yayınları
Türü: Çizgi Roman