Şehrin Kadın ve Erkekleri için En Stil Dolu Adımları Divarese'de

Divarese, sezonsuz şıklık ve konfor vadeden yeni koleksiyonuyla şehre dinamik bir dönüş yapıyor. Kadın ve erkeklerin her anına rahatlık ve stil katan Divarese tasarımları, özel davetlerden uzun yürüyüşlere, ofis şıklığından gündüz stiline kadar her ihtiyaca hitap ederek bu sezon vazgeçilmezlerinizden olmaya aday!
Divarese'nin kadın koleksiyonu, tatil sonrası şehrin hızlı temposuna mükemmel uyum sağlıyor. Yüksek tabanlı modeller, ekstra konforun yanı sıra modern bir görünüm sunarak, şehrin ritmine ayak uyduruyor. Aktif yaşam ve uzun yürüyüşler için ideal olan loafer modelleri, zarif dikiş detayları ve metalik aksesuarlarıyla stil sahibi kadınlar için vazgeçilmez hale geliyor. 


Gündüzden geceye geçişlerde şıklığınızı zirveye taşıyan stilettolar ve toka detaylı kısa topuklular, koleksiyonun öne çıkan parçaları arasında. Metalik, lame ve platin renklerinin göz kamaştırıcı ışıltısı, bordonun güçlü tonlarıyla birleşerek her ortamda dikkat çekiyor. Yaz trendlerinin izlerini taşıyan arkası açık govalar, hem rahatlık hem de modern bir hava yaratırken, süet işlemeli cowboy çizmeleri ve parlak dokulu ıslak deriler, özgün bir stil arayan kadınlar için ideal.