DeFacto Yeni Sezonu Afra Saraçoğlu ile Açtı

DeFacto’dan Tüm Kadınların Havasını Değiştirecek Yeni Koleksiyon. DeFacto, farklı yaşlara, bedenlere ve giyim zevklerine sahip tüm kadınları kucaklayan 24/25 Sonbahar-Kış sezonu kadın dış giyim koleksiyonunu, marka yüzü Afra Saraçoğlu ile tanıttı. Trençkotlardan tüvit ceketlere sayısız parçanın yer aldığı özel koleksiyon, kendisini seven stil sahibi kadınlara hava nasıl olursa olsun “Bize Hava Hoş” dedirtiyor.
DeFacto, sonbaharın en şık parçalarını içeren 24/25 Sonbahar Kış sezonu kadın dış giyim koleksiyonunu, marka yüzü Afra Saraçoğlu ile tanıttı. Her yaş, her beden ve her zevke hitap eden koleksiyon, tüm kadınlara zahmetsiz şıklık sunuyor. Farklılıklarını yansıtmaktan çekinmeyen kadınlara seslenen koleksiyon, “Bize Hava Hoş” sloganıyla, soğuk havalarda sıcak bir şıklık sunuyor. 


Dış giyimde peluş etkisi yaratan parçalar, hacimli kumaşlar, mevsimin olmazsa olmazı trençkotlar ve kombinlerin tamamlayıcısı ceketler yeni sezonda tüm dış giyim ihtiyaçlarının tek bir yerden karşılanabilmesine olanak tanıyor. Toprak tonlarının yanı sıra bordo ve grilerin öne çıktığı koleksiyon, modanın gerçek klasiklerinden leopar ve kazayağı desenli parçaları ve sezonun trend kesimleriyle de dikkat çekiyor.