Doğtaş estetik tasarımı ile yeni koleksiyonu Lea modelleri

Doğtaş, estetik tasarımı ve üstün konforu bir araya getiren yeni koleksiyonu Lea ile evlerinize şıklık katıyor. Fitilli kadife kumaşların başrolde olduğu, metal ve cevizin entegre edilerek tasarlandığı bu özel koleksiyon, davetkar yumuşak dokusuyla yaşam alanlarına dinamik bir atmosfer sağlıyor.
Doğtaş, canlı ve zengin renk kombinasyonlarına sahip yeni Lea Koleksiyonu ile evin her alanında şık ve kişiselleştirilmiş tarzınızı yansıtın. Her detayı özenle düşünülen bu koleksiyonda, metal ve ceviz detaylar tasarıma hareket katıyor. Yatak odasından yemek odasına, salon takımından, tv ünitesine kadar uzanan zengin Lea koleksiyonunda, aksesuar ve aydınlatmalar ise tamamlayıcı rol oynuyor. Doğtaş’ın yeni koleksiyonu Lea ile tarzınızı ve konforunuzu mükemmel bir şekilde birleştirin, evinizin her köşesine şıklık ve işlevsellik katın. Lea Koleksiyonu ile yaşam alanınızı yeniden keşfedin, her anınızı keyifle geçireceğiniz bir ortam yaratın. 


Yumuşacık kadifenin öne çıktığı Lea koltuk takımının sunduğu pratik çözümler arasında sırt mekanizmasıyla yatak olabilme özelliği bulunuyor. Fonksiyonellikten ödün vermeyen bu sofistike koltuk takımı, kaliteli malzemeler ve göz alıcı tasarımıyla oturma deneyiminizi en üst düzeye çıkarıyor. 
Sonbahar tonlarının öne çıktığı koleksiyonun yemek takımında, modern çizgiler metal ve ahşap detaylar buluşarak zamansız bir stil ortaya koyuyor. Şık tasarımıyla öne çıkan yemek takımı, keyifli buluşmalara ve leziz yemeklere ortak oluyor. 
Lea Koleksiyonunun yatak odası tasarımında karamel tonları öne çıkarken metal ve ahşap detaylar hareket katıyor. Konforlu ve şık bir yatak odası tercih edenler için modüler tasarımıyla zengin seçenekler sunuyor.