SAMSUN'DA YAZ SPOR OKULLARI COŞKUYLA KAPILARINI AÇTI: GENÇLER SAHAYA İNDİ

Ekleme: 30.06.2026 18:37 Güncelleme: 30.06.2026 18:38
SAMSUN'DA YAZ SPOR OKULLARI COŞKUYLA KAPILARINI AÇTI: GENÇLER SAHAYA İNDİ Samsun Son Dakika Haberleri

Samsun'da Gençlik ve Spor Bakanlığı Yaz Spor Okulları'nın açılışı coşkuyla yapıldı. Çocuk ve gençlerin sporla buluştuğu etkinlikte, yetenek gösterileri ve motivasyon konuşmaları yer aldı.

Samsun, her yıl olduğu gibi bu yıl da çocukları ve gençleri spora teşvik etmek, yeteneklerini ortaya çıkarmak ve spor kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen Gençlik ve Spor Bakanlığı Yaz Spor Okulları ile Engelsiz Spor Okulları'nın coşkulu açılışına ev sahipliği yaptı. Türkiş sahilinden Çobanlı İskelesi'ne uzanan bir yürüyüş kortejiyle başlayan organizasyon, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Protokol üyeleri, sporcular, antrenörler, veliler ve çok sayıda Samsunlu vatandaş bu anlamlı günde bir araya geldi.

SPORUN COŞKUSU SAHNEYE TAŞINDI
Açılış programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından yapılan protokol konuşmaları, sporun gençler üzerindeki olumlu etkilerine vurgu yaptı. Programın en heyecan verici anları ise judo, taekwondo, cimnastik, boks ve capoeira gibi farklı branşlarda sergilenen gösterilerdi. Genç sporcuların yetenekleri ve enerjileri, izleyenlerden tam not aldı.

‘YAZ TATİLİ SPORLA ANLAM KAZANIYOR’
Atakum Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Perçin, Yaz Okulları'nın gençlerin tatillerini verimli, sağlıklı ve dopdolu geçirmeleri için sunduğu fırsatlara dikkat çekti.  Müdür Serkan Perçin, "Gençlerimiz bu okullarda sadece sporla değil, aynı zamanda sosyal, kültürel ve kişisel gelişim alanlarında da kendilerini keşfedecekler. Yeni arkadaşlıkla r kuracak, takım ruhunu öğrenecek, disiplinli çalışmayı ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını benimseyecekler" dedi. Özgüvenlerini artırma ve yeteneklerini ortaya çıkarma fırsatı bulan gençler, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra etkinlik sona erdi.
Köksal ÖNER

Takip

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.