Samsun Otizmli Çocuklar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mihriban Akyüz, Başkan Yardımcısı Nilgün Sarı, Reyhan Arslan, Genel Sekreter Zehra Sırımsı, Sayman Üye Zeki Kavaklı, Yönetim Kurulu Zehra Sırımsı ile Dernek Bağışcısı İş İnsanı Haluk Akyüz’ün yer aldığı toplantıda; Büyükkolpınar mahallesinde hayata geçirilmek istenen ve çizimleri ilgili Mimar tarafından gerçekleştirilen projenin detayları aktarıldı.
Mimarlık firması, Samsun Otizmli Çocuklar Derneği’nin hayata geçirmeyi planladığı tüm projelerinde desteklerini sürdüreceğini, Samsun’da Otizm Farkındalığının artırılması için işbirliğine açık olduğunu ifade ettiler.
Samsun Otizmli Çocuklar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mihriban Akyüz destekleri ve işbirliği için ilgili mimarlık firmasına teşekkürlerini sundu.
Samsun Otizmli Çocuklar Derneği'nin Otizm Kampüsü hayata geçiyor
Ekleme: 26.10.2023 20:12
Samsun Son Dakika Haberleri
Samsun Otizmli Çocuklar Derneği’nin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde hayata geçireceği etkinliği ve Otizm Kampüsü projesinin planlamasının değerlendirmesi yapıldı.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsun Kültür Yolu Festivali’nde Yine Olay Yine Kavga
Samsun'da Bilim Kafe'de söyleşi Bilgi güvenliği uzmanı nasıl olunur?
Canikli Sporcu Ali Topaloğlu Üst Üste Dünya Şampiyonu
Cemrenur Cengiz ile Caner Özen dünyaevine girdi
Ladik Kaymakamı Tuğçe Orhan Burdur Vali Yardımcısı oldu