Havza Muharip Gaziler Derneği Temsilcisi Harun Saat, 2. Kıbrıs Barış Harekatı’nın yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yaptı.
Saat, açıklamasında Kıbrıs’ta destan yazan Türk askerinin, Kıbrıs Türklerine yönelik katliamları sonlandırmak ve adada barışı tesis etmek amacıyla 14 Ağustos 1974’te düzenlenen 2. Kıbrıs Barış Harekatı'nın önemini vurguladı.
Harun Saat, "Muharip Gaziler Derneği Havza ilçe temsilciliği olarak, tüm halkımızın ve Kıbrıs’ta destan yazan askerimizin, 2. Kıbrıs Barış Harekatı’nın yıldönümünü kutlar; tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun," dedi.
Saat, Kıbrıs Türk halkının bağımsızlık mücadelesine verdikleri katkıların hiçbir zaman unutulmayacağını belirterek, gazilerin ve şehitlerin anısını yaşatmanın her Türk vatandaşı için bir görev olduğunu ifade etti.
Muharip Gaziler Derneği'nden 14 Ağustos İkinci Barış Harekatı mesajı
Ekleme: 14.08.2024 21:28
Gündem
Muharip Gaziler Derneği Havza Temsilciliği 2. Kıbrıs Barış Harekatı Yıldönümü vesilesiyle bir Mesaj yayınladı.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
EMŞAV’DAN 270’İNCİ ANMA PROGRAMI
Dünya Belediyeciliğinde Türkiye İmzası: Şehirlerimizin Küresel Gücü Artacak
Samsun'da evlendirme memurluğunda 26 Haziran Çılgınlığı
Samsun basını uyarıyor, her gün yazıyor yetkililerden ses yok! Ondan sonra neden böyle oluyor!
SAMSİAD Üyeleri Ankara’da Filenin Sultanları’na destek verdi