82 kilo da mindere çıkan ve birbirinden zorlu rakipleri eleyerek finale yükselen milli güreşçi Alperen Berber finalde bağımsız sporcu Aues Gonibov'a mağlup olarak dünya 2’incisi oldu. U20 Dünya Şampiyonu unvanıyla Tiran’daki U23 Dünya Şampiyonası’na katılan milli güreşçi Alperen Berber, Samsun’a ve Türkiye’ye bu kez dünya 2’inciliği unvanını kazandırmış oldu.
Samsun Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Demirtaş, başarılı milli sporcuyu tebrik ederek “Daha önce bizlere dünya şampiyonu olarak büyük bir gurur yaşatan milli güreşçimiz Alperen Berber bu defa da dünya ikincisi olarak bizlere bir gurur daha yaşattı. Kendisini ve antrenörünü bir kere daha kutluyor, tekrar tebrik ediyorum” dedi.
Milli güreşçi Alperen Berber Arnavutluk’ta dünya 2’incisi oldu
Ekleme: 30.10.2023 00:20
Spor Haberleri
Arnavutluk'un başkenti Tiran'da düzenlenen 23 Yaş Altı Dünya Güreş Şampiyonası’nda Samsun Büyükşehir Belediyesi Sporcusu milli güreşçi Alperen Berber dünya 2’incisi oldu.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Canikli Sporcu Ali Topaloğlu Üst Üste Dünya Şampiyonu
Samsun'da Yasin Muhittin Can’dan Büyük Gurur Brezilya’da Dünya Şampiyonu Oldu
Oğulcan Koçboğa’dan Uluslararası Şampiyonluk
Çarşambaspor 3. Lig Hayalini Erteledi, Hakeme Büyük Tepki!
Tuğbanur Kıvrak ve Devrim Aydın profesyonel kickboks gecesinde şampiyon oldu