Sivrikese İlk ve Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, ramazan ayının manevi atmosferini birlikte yaşamak amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen ramazan şenliğinde Havza Kaymakamı Ayvat ve beraberindekiler ile birlikte iftar yaptılar.
Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, programda yaptığı konuşmada, ramazanın paylaşma ve dayanışma ayı olduğunu söyledi.
Öğrencilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını dile getiren Ayvat, "Gençlerimiz ramazanın manevi iklimini hissetmesi ve kültürümüzü öğrenmesi çok kıymetli. Bu tür etkinlikler, toplumsal birlikteliğimizi güçlendiriyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ ise" Bu yıl da sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan mutluluk duyduk.Ögrencilerimizin gösterileri bizlere Ramazan ruhunu tekrar yaşattı. Özverili çalışmaları için tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim." dedi.
Konuşmaların ardından Karagöz ve Hacivat gösterisi sahnelendi, davulcu manileri seslendirildi.
Programa Kaymakam Ayvat’ın yanı sıra Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ, Hakim Suat Uçarlı ve veliler de katıldı.
Havza'da öğrencilerden geleneksel ramazan şenliği
Ekleme: 05.03.2026 16:25
Gündem
Havza Sivrikese İlk ve Orta Okulunda 'Maarifin Kalbinde Ramazan' temalı etkinlikler kapsamında ramazan şenliği düzenlendi.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SAMSİAD Üyeleri Ankara’da Filenin Sultanları’na destek verdi
Avrupa Şampiyonu Doğan Demir, Samsun’da Geleceğin Şampiyonlarını Hazırlıyor
Samsun Kültür Yolu Festivali’nde Yine Olay Yine Kavga
Samsun'da Bilim Kafe'de söyleşi Bilgi güvenliği uzmanı nasıl olunur?
Samsun'da Karadeniz Lojistik İhtiyaç Analizi ve Eylem Planı