Corendon Havayolları’na ait Köln-Alanya seferini yapan uçağın inişte ön tekeri patlamasıyla Alanya Gazipaşa Havalimanı'nda büyük bir tehlike atlatılmıştı. Corendon Havayolları'ndan konuyla ilgili açıklama geldi.
Corendon Havayolları'ndan yapılan açıklamada; "Corendon Airlines’ın (9 Mayıs, Perşembe) CAI1031 Köln-Alanya/Gazipaşa uçuşunu gerçekleştiren 9H-TJF tescilli Boeing 737-800 tipi uçağın inişinde lastiklerin patlaması sonrasında uçağın pistte güvenli bir şekilde durması yolcularımızın ve uçuş ekibimizin uçaktan herhangi bir yaralanma olmadan indirilmesi konusunda güncel bilgilendirmeyi paylaşıyoruz.
AÇIKLAMA
Corendon Airlines Genel Müdürlük-Alanya Gazipaşa 10 Mayıs 2024, Cuma 09.15:
Corendon Airlines’ın dün sabah (9 Mayıs, Perşembe) CAI1031 Köln-Alanya/Gazipaşa uçuşunu gerçekleştiren 9H-TJF tescilli Boeing 737-800 tipi uçağın inişinde lastiklerin patlaması ve sonrasında uçağın pist üzerinde güvenli bir şekilde durması yolcularımızın ve uçuş ekibimizin uçaktan herhangi bir yaralanma veya sağlık sorunu olmadan indirilmesi konusunda güncel bilgilendirmeyi paylaşıyoruz:
Uçak emniyetli bir şekilde park pozisyonuna çekilmiştir.
Corendon Airlines’ın Teknik Ekibi, Alanya Gazipaşa Havalimanı’nın Teknik Ekibi ile Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü yetkilileri ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi görevlileri tarafından yapılan pistteki ve uçak üzerindeki incelemeler tamamlanmıştır.
Pist, dün gece uçak trafiğine açılmıştır. Pistin iniş ve kalkışlara açılmış olması ile Corendon Airlines’ın Alanya Gazipaşa operasyonları planlandığı şekilde devam etmektedir.
Güncel bilgiler Corendon Airlines Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılmaktadır.
Corendon Airlines "
Corendon Havayolları’ndan inişinde lastiklerin patlaması açıklaması
Ekleme: 10.05.2024 09:44
Gündem
Corendon Havayolları’na ait Köln-Alanya seferini yapan uçağın inişte ön tekeri patlamasıyla Alanya Gazipaşa Havalimanı'nda büyük bir tehlike atlatılmıştı. Corendon Havayolları'ndan konuyla ilgili açıklama geldi.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
EMŞAV’DAN 270’İNCİ ANMA PROGRAMI
Dünya Belediyeciliğinde Türkiye İmzası: Şehirlerimizin Küresel Gücü Artacak
Samsun'da evlendirme memurluğunda 26 Haziran Çılgınlığı
Samsun basını uyarıyor, her gün yazıyor yetkililerden ses yok! Ondan sonra neden böyle oluyor!
SAMSİAD Üyeleri Ankara’da Filenin Sultanları’na destek verdi