Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Samsun’da hayata geçirilen projeleri yerinde inceledi. İncelemelerin ardından şehrin farklı kesimlerinde vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Halit Doğan, sohbet edip talepleri yerinde dinledi.
‘SAHAYA ÇIKIP HEMŞEHRİLERİMİZİN GÜLEN YÜZÜNÜ GÖRMEK’
İnsan ve insanın mutluluğunu merkeze aldıklarını ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Bizim her zaman merkezimizde insanımız ve insanımızın mutluluğu var. Sahaya çıkıp hemşehrilerimizin gülen yüzünü görmek, hayır dualarını almak yaptığımız işin kıymetini bize bir kez daha hatırlatıyor. Bugün şehrimize kazandırdığımız yatırımları yerinde inceledik, hemşehrilerimizle bir araya geldik.” dedi.
‘DÜZENLEMELERİN ARDINDAN KAFETERYA İNŞAATIMIZ DEVAM EDİYOR’
Devam eden projeler hakkında da bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Hamidiye Aile Yaşam Merkezi’nde çalışmalarımız sürüyor. Gençlik Parkı Kavşağı’nda gerçekleştirdiğimiz düzenlemelerin ardından kafeterya inşaatımız devam ediyor. İlkadım bölgemizde balık restoranımızı hayata geçiriyoruz. Atakum bölgemizde iki mescidin yapımını sürdürüyoruz. Şehrimizin ve hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını dikkate alarak çalışmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.
Köksal ÖNER
BAŞKAN HALİT DOĞAN: HER ZAMAN MERKEZİMİZDE İNSANIMIZ VE İNSANIMIZIN MUTLULUĞU VAR
Ekleme: 07.03.2026 22:28
Gündem
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, tüm projelerinin merkezinde insan ve insanların mutluluğu olduğunu söyledi.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsun basını uyarıyor, her gün yazıyor yetkililerden ses yok! Ondan sonra neden böyle oluyor!
SAMSİAD Üyeleri Ankara’da Filenin Sultanları’na destek verdi
Avrupa Şampiyonu Doğan Demir, Samsun’da Geleceğin Şampiyonlarını Hazırlıyor
Samsun Kültür Yolu Festivali’nde Yine Olay Yine Kavga
Samsun'da Bilim Kafe'de söyleşi Bilgi güvenliği uzmanı nasıl olunur?