Yakakent adayı Şerafettin Aydoğdu projelerini açıkladı

TAKİP ET

Samsun'da İYİ Parti Yakakent Belediye Başkan adayı Şerafettin Aydoğdu, ilçede seçim çalışmalarını sürdürürken, vatandaşın büyük ilgisi ile karşılaşıyor. Yakakent Belediye Başkan adayı doktor Şerafettin Aydoğdu, seçim çalışmalarında projelerini anlatıyor.

Samsun'da İYİ Parti Yakakent Belediye Başkan adayı doktor Şerafettin Aydoğdu, ilçede büyük ilgi görüyor. Şerafettin Aydoğdu Yakakent ilçesi için projelerini açıkladı.
İYİ Parti Yakaket Belediye Başkan adayı Şerafettin Aydoğdu, 31 Mart seçim çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Yakakent ilçesinde 10 yıl boyunca aile hekimi olarak görev yapan Şerafettin Aydoğdu, ilçe halkından büyük destek görüyor. İYİ Parti Yakakent Belediye Başkan adayı Şerafettin Aydoğdu, göreve seçilmesi halinde ise hayata geçireceği projeler de beğeni topluyor. Aydoğdu, seçimde göreve gelmesi halinde, Sağlık Kart uygulamasını hayata geçirerek Yakakent ilçesinde vatandaşlara yüzde 20 indirim imkanı sağlayacaklarını belirterek projeleri ile ilgili şu bilgileri verdi:
"Yatalak hastaların taşınması ile ilgili ambulans hizmeti, Sahil düzenlemesi, Çam Gölü'nü Karadeniz'in incisi haline getireceğiz, Yakakent ilçemizin düğün salonu sorununu çözeceğiz, otogar yapılacak, doğalgaz ve kanalisazyon sorununun olduğu yerlere çözüm getirilecek. Pazar yeri daha modern hale getirilecek. Kooperatif kurarak ürün alım garantisi vereceğiz ve Yakakent ilçemize bir hayvan pazarı yapacağız, taşımalı eğitim sisteminin dışında kalan öğrencilere servis imkanı sağlanacak, durumu iyi olmayan insanlara seçimden seçime değil düzenli destek verilecek, defin hizmetleri ücretsiz olacak. Yaz festivalleri yapılacak."

Şerafettin Aydoğdu