Serhan Hacıhüseyinoğlu Atakum Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı

TAKİP ET

İş insanı Serhan Hacıhüseyinoğlu Mahalli İdareler Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Atakum Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Samsun Seçim Haberleri - Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Serhan Hacıhüseyinoğlu, "Atakum'u daha yaşanabilir ve hemşehrilerimizin belediyecilik hizmetlerinden en üst düzeyde faydalanması için proje ve çalışmalarımızı seçim sürecinde sahada anlatacağım." dedi.
Serhan Hacıhüseyinoğlu kimdir?
1967 Doğumlu Serhan Hacıhüseyinoğlu Trabzon Çarşıbaşı İlçesinde Doğmuştur. İlk Orta Lise Öğrenimini Trabzon Çarşıbaşı İlçesinde, Üniversiteyi Ankara’da Gazi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünde tamamladı. Üniversite sürecinde Mersin’de profesyonel futbol kariyerine başladı. Profesyonel Liglerde Gol Krallığı başarılarına ulaşan Serhan Hacıhüseyinoğlu’nun sporcu yaşam tarzı eğitim sürecini etkilememiş ve üniversite mezunu bir Elektrik Elektronik Mühendisi olarak Fifa’da bir ilki başarmış profesyonel futbolcu kariyerini sürdürmüştür.
2000 Yılında Profesyonel Futbolculuk kariyerini tamamladıktan sonra çeşitli projelerde şantiye şefliği, proje müdürlüğü, proje koordinatörlüğü görevlerini üstlenmiştir. 2000 Yılından bugüne elektrik, elektronik, telekomünikasyon, enerji santralleri, savunma sanayisi başta olmak üzere inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketler yönetmiştir.
Halen 800 çalışana istihdam sağlayan Baser Telekomünikasyon İnşaat Limited Şirketi ve Islog Taşımacılık Şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı Görevini Sürdürmektedir. Evli ve 2 Kız Çocuğu Babasıdır.

Serhan Hacıhüseyinoğlu