Samsun Milletvekili Muş, Karaaslan ile Yılmaz'ı kutladı

TAKİP ET

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Samsun Milletvekili Dr. Mehmet Muş, AK Parti'nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde MKYK'ye seçilen Karaaslan ve Yılmaz'ı kutladı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Dr. Mehmet Muş, AK Parti'nin Büyük Kongre'sinde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'na (MKYK) seçilerek genel başkan yardımcısı olan Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan ile Yusuf Ziya Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Dr. Mehmet Muş, AK Parti Genel Merkez'de bir araya geldiği Karaaslan ve Yılmaz'la, Samsun'da yapılan ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.  Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanımız, AK Parti Samsun Milletvekilimiz Sayın Dr. Mehmet Muş'a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımızla, Samsun'umuz başta olmak üzere bir çok konuda istişarelerde bulunduk" derken, Karaaslan ise, "TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanımız, Samsun Milletvekilimiz Dr. Mehmet Muş bakanımıza yeni dönem için hayırlı olsun dileklerini ilettiği nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. Genel Merkez’imizde ve Meclis’imiz çatısı altında Samsun’umuz ve ülkemiz için ortak aklın rehberliğinde çalışmalarımızı hep birlikte sürdüreceğiz" ifadelerine yer verdi.