Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin işlettiği tuvaletler ücretsiz oldu

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Başkanı Doğan'ın talimatı ile ücretli olan hizmet ücretsiz oldu. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin işlettiği tuvaletler başkan Halit doğan'ın talimatı ile ücretsiz oldu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, 40 TL'ye yemek veren halk lokantasının ardından verdiği talimatla tuvaletleri de ücretsiz yaptı.
Samsun'da 31 Mart yerel seçiminde göreve seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'dan vatandaşın yüzünü güldürecek hamleler geliyor. Halit Doğan ilk olarak ekonomik sıkıntılarla boğuşan vatandaş için İlçe Minibüsleri Terminali yanında bulunan 153 Restorant'ı Halk Lokantası yaparak daha önce pahalı olan yemek fiyatlarını 40 TL'ye çekti. Uygulama sonrası çorbanın 20 TL, ana yemeklerin ise 40 TL'den satıldığı restoranta vatandaş büyük ilgi gösterdi.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'ın verdiği talimat ile Saathane Meydanında ki caminin arka kısmında bulunan WC, Büyük Cami'de bulunan WC'ler de dahil olmak üzere Samsun Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinde ki ücretli olan tüm WC'ler tamamen ücretsiz oldu.
Gazete Gerçek-ÖZEL HABER
Haydar ÖZTÜRK