Öğretmenler 24 Kasım'da bir maaş ikramiye istiyor!

TAKİP ET

Türk Eğitim-Sen Samsun 1 Nolu Şubesi Başkanı Güngör Bağ ve sendika üyeleri PTT Samsun Şubesi önünde yaptıkları basın açıklaması ile taleplerini dile getirdiler.

24 Kasım tarihinde öğretmenleri motive etmek ve ekonomik bakımdan desteklemek adına bir maaş ikramiye verilmesini içeren Kanun Teklifi hazırladıklarını dile getiren Türk Eğitim-Sen Samsun 1 Nolu Şubesi Başkanı Güngör Bağ yaptığı basın açıklamasında; "Sendikamız; öğretmenlerin ekonomik durumlarının iyileĢtirilmesine yönelik düzenlemelere gidilmesinin ilk adımı olarak her 24 Kasım tarihinde öğretmenleri motive etmek ve ekonomik bakımdan desteklemek adına bir maaş ikramiye verilmesini içeren Kanun Teklifi hazırladı. 

İlkadım Belediye Meclisi İsrail zulmünü kınadı


Milletvekillerine gönderdiğimiz mektubumuzda ekonomik sorunlarına bir nebze de olsa sembolik katkı sağlayacak olan bu Kanun Teklifine sahip çıkmalarını ve destek vermelerini bekliyoruz. 
Geleceğimizi yetiĢtiren eğitimcilerimizi mutlu, huzurlu ve motivasyonu yüksek kılmak devletimizin ve toplumumuzun en asli sorumluluklarındandır." dedi.

Eğitimsen