Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü'nde Tanıtım Etkinliği

TAKİP ET

Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü 2. Geleneksel Tanıtım Etkinliği yoğun katılımla başladı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi bünyesinde bulunan Fotoğrafçılık Topluluğu ile Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü içerisinde yer alan öğrenci topluluklarının, Üniversite ve Çarşamba Belediyesi iş birliğiyle düzenlendiği “Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü 2. Geleneksel Tanıtım Etkinliği” yoğun katılımla başladı.
Düzenlenen Etkinliğe; Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren, İletişim Fakültesi Dekanı Onur Bekiroğlu, fakültelerin dekan yardımcıları, bölüm başkanları, akademisyenler, idari personeller, öğrenci toplulukları ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Fotoğrafçılık Topluluğu Başkanı Miraç Şentürk, “Bugün burada hepimizi bir araya getiren bu etkinlikte, bizleri yalnız bırakmadığınız için şahsım ve topluluğum adına hepinize sonsuz şükranlarımı sunarım. Fotoğrafçılık Topluluğunu kuran ve bugünlere gelmesinde ilk adımı atan kurucu başkanımız Çiğdem Dönmez’e, kuruluş dönemimizde akademik danışmanlık görevini üstlenen hocamız Doç. Dr. Ahmet Oktan’a ve bu etkinliğimizin birincisinin hayata geçmesine vesile olan önceki dönem başkanımız Şulenur Yazar’a teşekkürlerimi sunuyorum. Fotoğrafçılık Topluluğu olarak Üniversite ve Çarşamba’ya katkı sağlayabileceğimiz her alanda tüm gayretimiz ve çabamızla çalışacağımızın altını çizmek isterim. Bizleri, yaptığımız her etkinlikte destekleyen ve katkılarını sunan Rektörümüz Prof. Dr. Yavuz Ünal’a, Belediye Başkanımız Av. Halit Doğan’a ve Dekan Hocamız Prof. Dr. Onur Bekiroğlu’na ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Konuşmama son vermeden önce birinci ve ikinci etkinliğin gerçekleşmesinde kamu kurum ve kuruluşlarıyla iletişimizi sağlayan ve şahsımın kişisel gelişimine yılmadan katkı sağlayan Öğr. Gör Onur Şen ile Fotoğrafçılık Topluluğu akademik danışmanı Öğr. Gör. Okan Karakoca’ya ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.