Murat Övüç Bafra Konseri gelen tepkilerden dolayı iptal edildi! Başkan Kılıç açıklama yaptı

TAKİP ET

Sosyal medyada fenomen olan Murat Övüç'ün Bafra'da sahne alacağı Kadınlar Matinesi, gelen tepkiler üzerine iptal edildi. Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, "Böyle bir etkinliğin yapılmasına müsaade etmeyiz" dedi.

Ünlü şovmen ve ses sanatçısı Murat Övüç'ün, 22 Ağustos'ta Bafra'da gerçekleştirmesi planlanan Kadınlar Matinesi'ne Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç açıklama yaparak son noktayı koydu.
Murat Övünç'ün Bafra Büyük Park'ta gerçekleştireceği Kadınlar Matinesi, tepkiler üzerine Bafra Davet ve Kır Salonu'na kaydırıldı. Organizatör firma, iddiaya göre 5 bin lira kapora ödedi. Salon avukatı, organizatör firmayı arayarak 'bazı sebeplerden dolayı sözleşmenin iptal edildiğini' söyledi ve kaporayı iade etti.
BAŞKAN KILIÇ'TAN AÇIKLAMA

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, "Şahsım ve Bafra Belediyesi'ni etiketleyerek paylaşılan Murat Övüç konserinin benimle ve belediyemizle hiçbir alakası yoktur. 22 Ağustos'da Asırlık Büyük Park'ta düzenlenmesi planlanan konser vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda iptal edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerini kullandı.


İkinci defa açıklama yapan Başkan Hamit Kılıç, "Özel bir organizasyon firması tarafından yapılması planlanan Murat Övüç konseri için farklı mekanlarda yapılacağına dair asılsız haberler tarafımıza ulaşmaktadır. Şehrimizin herhangi bir noktasında böyle bir etkinlik gerçekleşmeyecektir. Böyle bir etkinliğin yapılmasına hiçbir şekilde yapılmasına müsaade etmedik, etmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak:hedefhalk.com