Murat İkiz'den Kaymakam Ayvat ve Başkan Özdemir'e ziyaret

TAKİP ET

AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz çalışmaları kapsamında Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat ve Havza belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i ziyaret etti.

Cumhur İttifakı Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Avukat Murat İkiz dün gerçekleştirdiği Ak Parti ve MHP İlçe Başkanlıkları ziyaretinin ardından bu günde Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat ve Havza belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i makamlarında ziyaret etti.
İlk olarak Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı ve MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ve beraberindekiler ile birlikte Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret eden Havza Belediye Başkan Adayı Avukat Murat İkiz; “Bu bir hizmet yarışı ve 5 yıl önce Değerli kardeşim Havza Belediye Başkanımız Sayın Sebahattin Özdemir’e devrettiğimiz hizmet bayrağını yeniden teslim almanın gururunu yaşıyorum. Belediye Başkanımız Sayın Sebahattin Özdemir’e ilçemize vermiş olduğu hizmetler için teşekkür ediyorum. İnşallah hayata geçireceğimiz projeler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Türkiye Yüzyılı Vizyonumuz kapsamında Havzamızı Sanayi ve turizm şehir yapmanın gayreti ile çalışacağız.”dedi.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise İkiz’i tebrik ederek başarılar diledi.
Cumhur İttifakı Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Avukat Murat İkiz ve beraberindekiler daha sonra ise Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat’a nezaket ziyaret gerçekleştirdiler.