Meclis üyesi Erol Köroğlu İlkadım için ilkadımı attı

TAKİP ET

Kamuoyunda İlkadım Belediye Başkanlığı adaylığına ismi geçen Samsun'da AK Parti İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Erol Köroğlu, 2024 yerel seçim hedefini açıkladı.

AK Parti İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Erol Köroğlu, 2024 yerel seçimlerinde İlkadım Belediye Başkan aday adaylığı için ilkadımı attığını açıkladı.
AK Parti İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Erol Köroğlu, Samsun Kent Haber'e yaptığı ziyarette İnternet Medya Bilişim Federasyonu(İMEF) Samsun İl Temsilcisi gazeteci Haydar Öztürk ile biraraya geldi.
Köroğlu, burada yaptığı açıklamada "Merkez İlçe Yönetimi'nde 'Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi ve Muhasip' olarak görev aldım. 2004-2009 dönemi İlkadım Belde Belediyesi Meclis Üyeliği, 2008 yılı İlkadım İlçe Yönetimi'nde 'Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği', 2012-2013 yılları AK Parti İl Yönetim Kurulu'nda ise İl Başkan Yardımcılığı (İl Sekreteri) görevlerinde bulundum. 2019 Mart yerel seçimlerinde tekrar İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi olarak seçildim ve halen görevime devam etmekteyim. 2019-2022 yılları arasıdan Belediye Denetim Komisyonu Başkanlığı yaptım, şu an Plan Bütçe Komisyonu Başkanı olarak belediye meclisinde görev yapmaktayım. İlkadımlı hemşehrilerimizle öteden beri iyi ilişkilerim devam ediyor. İlkadım Belediyesi'nde memur ve çalışanlarıyla ilişkilerim her zaman iyi olmuştur. Yapılacak 2024 yerel seçimlerinde İlkadım Belediye Başkan aday adaylı olacağım. Nasip olursa ve parti genel merkezimizde takdir ederse İlkadım'ı yönetmeye talibim" dedi.