Havzalı Muhtar Çapan'ın mutlu günü

TAKİP ET

Muhtarlar adına genç çifte hediye takdim eden Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin; 'Tüm muhtarlarımız adına Genç çiftimize Rabbimden uzun, sağlıklı ve mutlu ömür dilerim.' Dedi.

Havza Yeni mescit Mahallesi Muhtarı aynı zamanda Havza Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi olan Hakan Çapan’ın Samsun Eğitim Araştırma Hastanesinde Klinik Destek personeli olarak görev yapmakta olan kızı Pelinsu Çapan hayatını Havza Devlet Hastanesinde Ortopedi Teknikeri olarak görev yapmakta olan Öznur ve Şaban Semiz çiftinin oğlu Fatih Furkan Semiz ile birleştirdi.
İlçede özel bir düğün salonunda gerçekleştirilen düğün merasimi ile hayatlarını birleştiren genç çifti Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin, Madeni İşler Odası Başkanı Cesur Şahin, esnaf odaları başkanları, Havza Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu, mahalle muhtarları ile çok sayıda davetli yanlı bırakmadı.
Muhtarlar adına genç çifte hediye takdim eden Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin; “Tüm muhtarlarımız adına Genç çiftimize Rabbimden uzun, sağlıklı ve mutlu ömür dilerim.” Dedi.
Havza Yeni mescit Mahallesi Muhtarı aynı zamanda Havza Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi olan Hakan Çapan ise; “Başta Belediye Başkanımız Sebahattin Özdemir Bey olmak üzere bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan Muhtarlar Derneği Başkanımız Adem Şahin, muhtarlarımız ve tüm davetlilerimize teşekkür ederim.