Havza OSB Yatırımcısı Ali Turhan Başkan Özdemir'e ürün tanımı yaptı

TAKİP ET

Havza Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) faaliyet gösteren Tatcen Gıda Pazarlama ve Acun Baklava firmaları yetkilisi Ali Turhan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i ziyaret ederek Ar- Ge çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette İş İnsanı Ali Turhan Başkan Özdemir’e firmanın üretim ve Ar – Ge çalışmaları ile üretimi yapılması planlanan yeni ürünler hakkında bilgiler verdi.
İş İnsanı Ali Turhan, Havza Organize Sanayi Bölgesi'nde 80 milyon lira yatırımla 5 bin metrekare üretim alanına sahip gıda imalat tesisinde faaliyetlerini sürdürdüklerini belirterek; “Şu anda 50 kişiyle işbaşı yaptık. Makine ekipmanlarımız ve yatırımımız tamamlandığında 300 kişiye kadar istihdam sağlayacağız.” dedi.
Turhan firma olarak Ar – Ge çalışmalarına önem verdiklerini ifade ederek; “ İmalathanemizde yeni ürünler üretmek adına araştırma ve geliştirme çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalarımız arasında Havza’ya özgü ve Havzanın adını taşıyacak yeni bir ürünün geliştirilmesi içinde çalışma yapmaktayız.” Dedi.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise İş İnsanı Ali Turhan’a ilçeye yapmış olduğu yatırımdan ve sağladığı istihdamdan ötürü teşekkür ederek; “ Değerli yatırımcımız ile Ar- - Ge çalışmaları ve yeni ürün yelpazesinin tanıtımı ile yeni ürün çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Bundan sonraki süreçte faaliyette bulundukları alanda hem istihdama katkı hem de yapmış olduğu Ar–Ge  çalışmaları ile ürün çeşitliliğini artırmaya yönelik çalışımlarından ötürü tebrik eder ve başarılar dilerim.” Dedi.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ; “ Firmamızın Havza’ya özgü ve Havzanın adını taşıyarak ilçemizin tanımına katkı yapacak yeni bir ürünü geliştirme çalışmalarından dolayı mutlu olduk. Kendilerine teşekkür ederim.”dedi.