Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin'den Teröre Kınama

TAKİP ET

Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin yayımladığı mesaj ile 2 günde Terörle mücadele sırasında şehit olan asker için baş sağlığı dilerken terör örgütü ve destekçilerini lanetledi.

Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin yayımladığı mesajda; “"Bölücü terör örgütü PKK tarafından iki gündür gerçekleştirilen hain terör saldırıları neticesinde 12 vatan evladımızı kaybetmiş bulunmaktayız. Milletimizin başı sağ olsun. Bu menfur saldırılarda şehit düşen kahraman askerlerimize Cenabı Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize sabır, yaralılarımıza acil şifa diliyoruz.” Dedi.
Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin; “Havzalı muhtarlar olarak birlik ve bütünlüğümüze, huzur ve güvenliğimize yönelik bu saldırıları şiddetle kınıyoruz. Terör ve şiddet hiçbir zaman hedefine ve amacına ulaşamayacaktır. Cenabı Mevla’mım gazapları Terör örgütü ve destekçilerini üzerine olsun.   Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralımıza da acil şifalar dilerim.” Dedi.