Havza'da Şevval Şahin için mevlit okundu

TAKİP ET

Havza'da beyin kanaması geçiren ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 15 yaşındaki Şevval Şahin için mevlit okundu.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Çocuk Yoğun Bakım Servisindeki 14 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden dokuzuncu sınıf öğrencisi Şevval Şahin (15) için ailesi tarafından Yeni Mahallede bulunan evlerinin önünde mevlit programı düzenlendi. Mevlitte şehitler ve dokuzuncu sınıf öğrencisi Şevval Şahin için dua edildi.
Düzenlenen Mevlit Programına Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza TSO Başkanı Erkan Acar, Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt, Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Mustafa Korkmazlı, MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel,  CHP Havza İlçe Başkanı Şener Geçit, İYİ Parti Havza İlçe Başkanı Sayim Çalışkan, STK temsilcileri ile yaklaşık 1500 kişi katıldı.
Şahin ailesi mevlit programı sonrası taziyeleri kabul ettiler.
Aile adına bir açıklama yapan Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Yeni Mahalle Muhtarı Adem Şahin; “ Geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeni ile aramızdan ayrılan, evladımız, sevgili kızımız Şevval Şahin’in rahatsızlandığı andan itibaren vefatına kadar geçen sürede bizlere destek olan ve daha sonrası kızımızın acısını bizler ile paylaşmak üzere gerek cenaze merasimine ve bugün tekrar katılımları ve arayarak bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz.”dedi.