Havza Belediye Halkla İlişkiler Müdürü Kurt'un Acı Günü

TAKİP ET

Havza Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt'un vefat eden babası Celal Kurt toprağa verildi.

Havza Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt’un babası 85 yaşındaki Celal Kurt geçirmiş olduğu ani bir rahatsızlık nedeni ile hayatını kaybetti.
İstanbul’dan Havza’ya bağlı Çiftlik Mahallesine getirilen Merhum Kurt’un cenazesi Aile Kabristanlığında toprağa verildi.
İlk olarak evinden alınan helalliğin ardından Aile Kabristanlığında kılınan cenaze namazının ardından Merhum Kurt’un cenazesi toprağa verildi.
Kurt’un cenazesine Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Murat İkiz, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel,Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin, Hastane Müdürü Nizamettin Gündüz, Ilıca Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Seydahmet Ünal, muhtarlar, Havza Belediyesi personeli, Kurt ailesinin yakınları ile mahalle sakinleri katıldı.
Taziyeleri kabul eden Havza Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt; “Bu acı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm herkese teşekkür ederim.” dedi.