Havva Şen Saygın Yeniden Refah Partisi'nin Vezirköprü Adayı oldu

TAKİP ET

AK Parti Milletvekili Adayı Havva Şen Saygın, Vezirköprü'de Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayı oldu.

AK Parti Vezirköprü'de belediye başkan aday adayı olan ve Mayıs seçimlerinde AK Parti Milletvekili Adayı olan avukat Havva Şen Saygın, Yeniden Refah Partisi'nden Vezirköprü Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.
Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Koç ilçe basınına yaptığı açıklamada, ''Vezirköprü Adayımız Av. Havva Şen Saygın’dır. Yeniden Refah Partisi Vezirköprü’de iktidar olacak. Kimsenin endişesi şüphesi olmasın. Belediye Başkan Adayımız Av. Şen Saygın’a partimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun'' dedi.
VEZİRKÖPRÜ’MÜZÜN VEBALİ OMUZLARIMIZDA!
Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Havva Şen Saygın ise, 
''Yerel seçim aday adaylık sürecinde yanımızda bulunan ve desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize en kalbi duygularımla teşekkür ederim. Vezirköprü'müzün birliği, beraberliği için çıkmış olduğumuz bu yol kirli emellerin, şahsi hırsların, karanlık kararların gölgesinde bırakılmaya çalışılmıştır. Vezirköprü şahsi hırslara ve emellere konu edilebilecek kadar KÜÇÜK değildir. Gerçeklikten uzak bu karanlık kararlara karşı durmak Vezirköprü'müz adına vebalimiz, borcumuzdur. "Helalleşmek mahkemede dava kazanmaktan daha üstün olmalıdır. Çünkü her yasal hak helal değildir." düsturunda;
"Her şey vaktini bekler, Ne gül vaktinden önce açar, Ne de güneş vaktinden erken doğar." inancıyla; SAHADA OLACAĞIZ!'' ifadelerini kullandı.