Erdal Ulusoy: Türkiye Yüzyılı İlkadım'ın Şahlanışı olacak

TAKİP ET

Türkiye Yüzyılı İlkadım'ın Şahlanışı olacak diyen AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Ulusoy çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

İlkadım Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladıktan sonra çalışmalarına hız veren Erdal Ulusoy bu kapsamda esnaf, pazaryeri ziyaretleri yaparak İlkadımlılarla biraraya geliyor.
"Yolumuz uzun, yükümüz ağır, ancak heyecanımız ve azmimiz var" diyen İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Ulusoy, "İlkadım sevdamız, hizmet aşkımız var" mesajınıda hemşehrilerine iletiyor.
AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Ulusoy kimdir?
Özgeçmişi; 1978 Samsun Kavak doğumlu, İlkokulu Samsun İlkadım Zeytinlik Mahallesi 27 Mayıs İlköğretim Okulunda, orta ve liseyi Samsun İlkadım Anadolu İmam Hatip Lisesinde, ön lisansını Yerel Yönetimler Bölümü olarak tamamladı. Siyasi hayatına 2002 yılında AK Parti İlkadım Belde Kurucu Gençlik Kollarında yönetim kurulu üyeliği ile başladı. 2006-2008 İlkadım belde gençlik kolları tanıtım ve medya başkanlığı, 2008-2016 Çatalarmut mahalle yönetimi ve 2016 yılından beri Çatalarmut mahalle başkanı olarak 21 yıldır aralıksız siyaset yapmakta. Çesitli sivil toplum kuruluşları, dernekler ve spor kulüplerinde üyelik yapmıştır. 14 yıl özel sektörde çalıştıktan sonra 2013'ten itibaren kamuda  çalışmaktadır, evli ve  üç çocuk babasıdır.