Emine Kır'ın Dr. Clinik Samsun Buluşması yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi

TAKİP ET

Emine Kır, Dr. Clinic'in kurucu kollarından biri olarak Samsun'da düzenlediği etkinliklerle büyük bir başarıya imza attı.

Emine Kır, Dr. Clinic'in kurucu kollarından biri olarak Samsun’da düzenlediği etkinliklerle büyük bir başarıya imza attı. 
Emine Kır'ın ev sahipliğinde Dr. Clinik Samsun Buluşması yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.
TÜRKİYE'NİN LİDER FİRMALARI ARASINDA
Türkiye’nin dört bir yanından katılımcıların ilgi gösterdiği, sürprizlerle dolu toplantılar ve etkinlikler, katılımcılara keyifli anlar yaşatırken, markanın birlik ve beraberlik ruhu pekiştirildi.
1984 yılında Aydın Hacıabdullahoğlu tarafından İstanbul’da kurulan ve günümüzde oğulları tarafından yönetilen grup şirketleri, kozmetik ve kişisel bakım sektöründe Türkiye’nin lider firmaları arasında yer almaktadır. 
Aydinç Kozmetik ile başlayan başarı yolculuğu, Makyaj Kozmetik ve Universal İstanbul Kozmetik ile devam etmektedir. 
2021 yılında kurulan Global Network şirketi ile de sektöre yeni bir bakış açısı kazandırdı.
EĞİTİM VE GELİŞİME BÜYÜK ÖNEM 
Dr.Clinic markası, 35 yılı aşkın tecrübesi ile yenilikçi ve cesur bir girişim olarak doğdu. İstanbul Hadımköy’deki 20 bin m²’lik kapalı alana sahip üretim tesisinde, renkli kozmetik, cilt bakımı, kişisel bakım ve hijyen gibi birçok kategoride yüksek kaliteli ürünler üretmektedir. Dr. Clinic markası, Helal Sertifikası, Cosmetics GMP kalite belgelerine sahiptir.
Emine Kır ayrıca, şirketin kalite anlayışı, sadece ürünlerle sınırlı kalmayıp, personelinin eğitim ve gelişimine de önem verdiğini ifade ederek, Türkiye’de ve globalde kozmetik ve kişisel bakım alanında en seçkin markalar arasında yer alma hedefiyle çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.