Cihat Yılmaz son yolculuğuna dualarla uğurlandı

TAKİP ET

Samsun'un sevilen ve tanınmış iş insanlarından, eski Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cihat Yılmaz dualarla dualarla toprağa verildi. Yılmaz'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu.

Samsun Haberleri - Samsun'un sevilen ve tanınmış iş insanlarından, eski Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cihat Yılmaz dualarla dualarla toprağa verildi. Yılmaz'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu.
Samsun'un sevilen ve tanınmış iş insanlarından, eski Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı, Galip Mühendislik Elektrik Firması San. Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı.
Merhum Yılmaz'ın cenazesi Büyük Cami'de kılınan ikindi namazından sonra Tekkeköy ilçesinde Karaperçin Mahallesi Mezarlığı'na defnedildi. Cenazeye siyaset ve iş dünyasından başta olmak üzere çok sayıda isim katıldı.

Cihat Yılmaz'ın cenazesine can dostum dediği Büyükşehir Belediyesi CHP Başkan adayı Cevat öncü'de katıldı.
Cihat Yılmaz'ın cenazesine Tekkeköy Belediyesi önceki dönem başkanı Hasan Togar'da katıldı.
Cihat Yılmaz'ın cenazesine İmren Nilay Tüfekci'de katıldı.