CHP'li Şenel Ezelkent Sitesi sakinleriyle bir araya geldi

TAKİP ET

CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel'den Kurnaz'a hokkabazlık göndermesi: Seçmene kentsel dönüşüm yalanının cilasını çekiyor.

CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel, AK Parti'nin İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz'a, "Ortadan hokkabaz gibi kaybolmuş. Şimdi de çıkmış, 2019'da bağıra bağıra söylenen kentsel dönüşüm yalanının cilasını bugün sahada seçmene çekiyor. Biz bu yalanı biliyoruz. Biz de vatandaşımız da sizi çok tanıyor. Bu seçimi kaybettiniz. Size oradan iş çıkmaz" diyerek yüklendi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel, 31 Mart yerel seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Şenel dün iftardan sonra Derebahçe Mahallesi'nde yer alan Ezelkent Sitesi sakinleriyle bir araya geldi. CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Nazan Güneysu'nun, meclis üyesi adaylarının, partililerin ve vatandaşların katıldığı toplantıda konuşan Murat Şenel, İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz'a yüklendi. 
CHP'li Murat Şenel,: "Dikkatli olalım lütfen. Bunların derdi hizmet değil. Derdi hizmet olan kişi hep sahada olur, aday gösterilsin gösterilmesin partisinin çalışmalarına destek verir. Ortadan hokkabaz gibi kaybolmaz. Derdi millet olan kişi iradesini ortaya koyar ve kollarını sıvayıp vatandaş için gece-gündüz demez. Sayın İhsan Kurnaz çıkmış; 2019'da bağıra bağıra söylenen kentsel dönüşüm yalanının cilasını bugün sahada seçmene çekiyor. Biz bu yalanı biliyoruz. Biz de  vatandaşımız da sizi tanıyor. İşiniz çok zor. Bu seçimi kaybettiniz. Size oradan iş çıkmaz."