Bilal Coşkun Baba Oldu! Sevdamız Samsun Ailesi İçin Özel Bir An

TAKİP ET

Sevdamız Samsun Genel Merkezi Genel Başkan Yardımcısı Bilal Coşkun ve eşi Eda Coşkun, yeni doğan bebekleri Demir'i kucaklarına almanın mutluluğunu yaşıyor.

Sevdamız Samsun Genel Merkezi Başkanı Nuri Seven, Bilal ve Eda Coşkun çiftini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak tebriklerini iletti. Seven, "Bilal ve Eda Coşkun çiftini tebrik ediyorum. Minik Demir'e sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum," ifadelerini kullandı
Bilal Coşkun, ailelerine katılan yeni üyeleri Demir bebeğin sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiğini belirterek, "Eşim Eda ve ben çok mutluyuz. Bu güzel duyguyu bizlerle paylaşan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz," dedi.
Demir bebeğin dünyaya gelişi, Sevdamız Samsun camiasında da büyük sevinçle karşılandı. Coşkun ailesine tebrik mesajları yağarken, aileye iyi dilekler iletildi.
Bu özel an, Sevdamız Samsun Genel Merkezi’nde de büyük bir sevinçle karşılandı. Camia üyeleri, Coşkun ailesinin bu mutlu gününü kutlayarak, Demir bebeğin aileye huzur ve mutluluk getirmesini diledi.
Sevdamız Samsun Genel Merkezi, aile değerlerine verdiği önem ve üyelerinin mutluluklarına ortak olma geleneğini sürdürüyor. Coşkun ailesine tebriklerimizi sunar, minik Demir'e sağlıklı ve mutlu bir ömür dileriz.