Altınbaşak sabihi Dursun İkiz'den Havza Belediyespor'a baklava dopingi

TAKİP ET

Bölgenin önemli firmalarından olan Altınbaşak AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun İkiz sponsoru oldukları Samsun Süper Amatör B Grubu ekibi Havza Belediyespor futbol takımı antrenmanda ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti.

Lige kendi evinde Ayvacık Belediyespor’u hükmen 3 - 0 mağlup ederek başlayan Havza Belediyespor 28 Ekim’de deplasmanda oynayacağı Terme Sanayispor maçı hazırlıklarına devam ediyor.
Havza İlçe Stadında teknik direktör Mustafa Şakar’ın yönetimindeki antrenman öncesi, Altınbaşak A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun İkiz, teknik heyet ve futbolcuları ziyaret etti.
Kırmız Beyazlı takımın ana sponsorlarından Altınbaşak AŞ.’in Yönetim Kurulu Başkanı Dursun İkiz futbolculara baklava ikram ederek, Terme Sanayispor maçında başarılar diledi.

Samsun'da deprem mi oldu? Samsun Deprem Haberleri

Altınbaşak AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun İkiz; “İlçemizin markası olan Havza Belediyespor’a sponsor olmak bizler için gurur verici. İlçemizin temsilcisi olan Havza Belediyespor’umuzun başarısı olarak Altınbaşak AŞ. Olarak dü olduğu gibi bu günde üzerimize düşeni yapmaktayız ve yapmaya hazırız. Kulübümüzün yönetimine, teknik ekibine ve futbolcularımıza başarılar dilerim.  Sporcu arkadaşlarımızın sporun barış dostluk ve kardeşliktir anlayışı ile mücadele ederek ligi hak ettikleri en iyi yerde bitirmelerini temenni ediyorum.”dedi.
Teknik direktör Mustafa Şakar’da destekleri için İkiz’e teşekkür etti.
Ziyarette Altınbaşak AŞ.’in Yönetim Kurulu Başkanı Dursun İkiz’e Havza Madeni İşler Odası Başkanı Cesur Şahin Eşlik etti.

Dursun İkiz